Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

GV
GVO - 01-05-2016 10:37:24
Auto & Vervoer

Ns houdt zich niet aan eigen voorwaarden

De tekst van gerbera is een tekst van de website van de ns (van dat moment). die is niet van toepassing. het gaat om de (door ns zelf opgestelde) voorwaarden. bovendien past de ns ze allebei toe! namelijk ze hebben het eerst over een opzegtermijn van 2 weken om vervolgens ook daar bovenop nog de algemene voorwaarden erbij op te tellen. volgens de voorwaarden zou het abonnement per 1 april eindigen.

zoals aangegeven is ons moeder zoals afgesproken met de telefonische klantenservice van de ns naar het station gegaan om haar abonnement er af te halen. echter de ns had haar abonnement niet stopgezet, omdat de systemen dat niet aan konden. ze hadden dit doorgezet naar een afdeling die dit moest gaan oplossen. zonder enige vorm van communcatie naar ons toe overigens. ons moeder kon haar abonnement er dus door toedoen van de ns niet afhalen. artikel 5.8 had ze dus aan voldaan als de ns haar werk had gedaan.