Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
george159 - 11-05-2016 16:22:57
Geldzaken & Recht

Waarschuwing van het uwv.

Heb jullie advies opgevolgt en juridisch loket gebeld. volgens medewerker kon ik wel klacht indienen omtrent de twee jaar proeftijd en ik zou dan wel een veronderschuldiging mogen verwachten, maar volgens juridisch loket kon ik het beter maar laten, had verder toch weinig zin en de waarschuwing had weinig consequenties voor mij.
heb toch mijn beklag ingediend, afgelopen maandag gebeld door het uwv. dat ik het niet zo zwaar moest vatten en dat het allemaal wel meeviel. medewerker vertelde dat ik een waarschuwing had gekregen omdat: voor het geval dat ik wel in overtreding zou zijn en ik een boete zou hebben gekregen. dus ik vroeg hem dat hoe hij het zou vinden, door de politie staande worden gehouden om niets maar wel een waarschuwing krijgen met een proeftijd van twee jaar voor het geval dat je wel eens in de toekomst een ovetreding zou kunnen begaan. hij was even stil en toen atwoordde hij dat het bij hun anders was. hoezo anders, een waarschuwing en proeftijd voor het geval dat het onderzoek wel uitgewezen had dat ik in overtreding was??? nou ja kwam er op neer dat hij zou kijken of hij de proeftijd ongedaan zou kunnen maken, maar hij wist niet of dit zou lukken??? dus nog even afwachten, jammer. bedankt voor jullie hulp en advies!