Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 17-05-2016 00:18:11
Geldzaken & Recht

Hoe kan ik mij aanmelden dat ik ook een wurg contract heb bij interbank

U kunt via gemist onder het fragment over dit onderwerp nog wat informatie vinden. als u bedoelt bij de genoemde stichting aanmelden, dan kost u dat alvast 25 euro om uw dossier te laten bekijken, en deze stichting meldt ook dat er mogelijk nog extra kosten komen die ze nog niet kennen. die bedragen kunt u dus beter gebruiken voor aflossing en dan meer dan alleen de rente betalen. u raakt door dat aanmelden uw schulden niet kwijt.
wat o.a. in de reacties bij vergelijkbare mededelingen staat is overwegend: niet tussendoor opnemen, meer per maand/week aflossen dan alleen de rente betalen, kijken of en waar u kunt bezuinigen, dus een huishoudboekje starten. uw abonnementen kritisch bekijken, baantje erbij nemen, vakantiegeld voor de aflossing gebruiken, overbodige spullen verkopen enz.
kijk ook eens hier voor bespaartips van de consumentenbond (rode regel aanklikken): http://www.consumentenbond.nl/budgetteren/bespaar-tips/" target="_blank">http://www.consumentenbond.nl/budgetteren/bespaar-tips/ 
en/of eens kijken op de website van schuldhulpmaatje of u daar gratis hulp kunt krijgen bij budgetteren e.d., maar ik weet niet of ze goed zijn: http://schuldhulpmaatje.nl/over-ons/onze-aanpak/" target="_blank">http://schuldhulpmaatje.nl/over-ons/onze-aanpak/