Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 17-05-2016 17:47:06
Winkels & Webshops

Baby en tiener megastore

Kwestie van de voorwaarden goed doorlezen:


wat zijn de regels voor retourneren
het is belangrijk dat u altijd eerst http://www.babyentiener.nl/contact/" target="_blank">contact met ons opneemt vóór u de goederen terugstuurt. u dient inzake retournering binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling uw order retour aan te melden per email aan klantenservice@babyentiener.nl. hierin dient u het ordernummer, de omschrijving van de reden en de artikelen die u wenst te retourneren te vermelden.

het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van labels en originele verpakking en kan niet worden teruggenomen indien:
- het artikel gebruikt of beschadigd is
- u zelf heeft getracht een gebrek te herstellen
- u de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd

let op: sommige producten kunnen uitgesloten zijn van retour i.v.m. veiligheidsredenen, zoals autostoelen. cadeaubonnen mogen niet geretourneerd worden. wij accepteren uitsluitend retouren die op de hierboven beschreven wijze zijn aangemeld en waarvan de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd aangemeld zijn, worden niet geaccepteerd.
(http://www.babyentiener.nl/klantenservice/ruilen-retourneren/" target="_blank">bron)

heel vervelend dus.
volgende keer dus eerst in een filiaal gaan kijken!