Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 17-05-2016 23:49:39
Winkels & Webshops

Baby en tiener megastore

Het is nog veel simpeler, omdat het bedrijf u uw 14 dagen bedenktijd heeft onthouden gaat dit over in een maximale bedenktijd van een jaar. de achteruitgang van het product komt ook niet meer voor uw rekening, omdat u de 14 dagen bedenktijd niet zijn gegeven waar u wel recht op heeft. veiligheidsredenen zijn geen wettige redenen om een consument zijn herroepingsrecht te onthouden.

dit op basis van het volgende wetsartikel

art art 6:230 s

3.de consument is slechts aansprakelijk voor de waardevermindering van de zaak als een behandeling van de zaak verder is gegaan dan noodzakelijk om de aard, de kenmerken en de werking daarvan vast te stellen. de consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van de zaak wanneer de handelaar heeft nagelaten om overeenkomstig 230m lid 1, onderdeel hhttp://maxius.nl/burgerlijk-wetboek-boek-6/artikel230m/" target="_blank">, informatie over het recht van ontbinding te verstrekken.


en daarmee heeft deze ondernemer zichzelf aardig in de vingers gesneden. zelfs al heeft u het stoeltje gebruikt, dan nog kunt u het gewoon terugsturen.