Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 19-05-2016 06:32:42
Computers & Telefonie

Te groot telefoon abonnement kpn verkeerd advies

Ts heeft natuulijk gewoon gelijk dat dit een te grote bundel is voor het beoogde gebruik. alleen is niet duidelijk wat de "stokoude en internet-analfabete" schoonmoeder in de winkel als verwacht gebruik heeft aangegeven. door de prijs van het abonnement had bij haar natuurlijk wel een lampje moeten doen gaan branden, een abonnement van vermoedelijk zo rond de 60 euro p/m om vervolgens 'goedkoop' te appen? ook al heb je geen kennis van mobiel dataverbruik, je vraagt toch wat het je per maand gaat kosten?

alleen door het verhaal dat haar in de winkel is medegedeeld dat ze abonnement altijd zou kunnen aanpassen is er wel sprake van verkeerde voorlichting, maar probeer dat maar eens hard te maken.