Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bregje99
Bregje99 - 19-05-2016 14:13:22
Computers & Telefonie

Google gevraagd om foto te verwijderen

Ik wil t nog even wat meer toelichten (voor zover t al niet duidelijk was). wat er aan de hand is: ik geef als zoekterm mijn voor- en achternaam in. vervolgens verschijnt er als 1e resultaat een (niet al te charmante) foto van iemand die ik niet ken. de andere afbeeldingen zijn foto's van krantenknipsels uit ons plaatselijke huis-aan-huis-blad . dan lijkt het zo te zijn dat ik die persoon ben van die 1e foto/afbeelding. daar heb ik een probleem mee. vervolgens zie ik dat die foto gekoppeld is aan een internetpagina ( ik-leef.nl ) waar ik nog nooit van gehoord had. op die betreffende site staat ook een voor- en een achternaam (al dan niet bestaand) genoemd, die schijnbaar bij die betreffende foto hoort, die
 in de verste verte niet lijkt op mijn voor- en achternaam. ik vraag me dan ook af waarom de zoekmachine mijn voor- en achternaam aan die site koppelt. dat zou niet moeten kunnen, toch?