Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Mat Matheij - 21-05-2016 02:39:11
Computers & Telefonie

Malware

Het herkennen van malware wordt afdoende omschreven de oplossing ervoor daar ben ik het ongeacht het effect ervan oneens. de veelal genoemde programma's zijn bedoeld voor reeds geïnfecteerde pc's. voorkomen is beter dan genezen zo vind ik dat althans. gebruik een betaalde virusscanner en neem de duurste variant. mijn top 5 in willekeurige volgorde is gdata,eset,bitdefender,kaspersky,norton,
mcafee maar alleen de total protection. kosten ca.30-50€ op jaarbasis maar wanneer je daarnaast geen verdachte sites bezoekt geven deze een overall protection. waarom zoveel risico nemen voor maximaal 4€ op maandbasis. wel geld voor pc randapparatuur printers routers en wat dies meer zij maar geen geld voor een goede virusscanner. wat erop staat krijg je er (achteraf) moeilijk af. phishing virussen en wat dies meer zij moet je bij de basis aanpakken. de meest genoemde programma's zijn slechts bedoeld als schadeherstel achteraf. mvrgr.