Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Er
Erebus - 23-05-2016 19:33:51
Winkels & Webshops

Sigaretten prijs aldi

Bedankt voor de adviezen. 
vandaag weer bij de aldi geweest en omdat ik eerder niet helemaal zeker was of ik er wel of niet iets van kon zeggen, heb ik nu opgelet wat er precies gebeurd. 
de kassier (nu een oudere man) scant inderdaad de barcode zonder verder naar het artikel te kijken en de accijnszegel met €6.00 erop en noemt de totaal prijs op van mijn boodschappen. nu durfde ik wel gewoon te zeggen dat de prijs van de sigaretten €6.00 moest zijn. na het opnieuw bekijken van mijn pakje paste hij gelijk de prijs aan. achter mij stond een man die ook eenzelfde pakje marlboro had en daarop stond €6.20. de medewerker keek zeer verbaasd en gaf ook aan dat dit door de oude voorraad komt. ik denk dat niemand die bij de aldi marlboro koopt hier op let omdat het bij je boodschappen word aangeslagen. na het scannen komt automatisch de prijs van €6.30 eruit. aldi maakt het zichzelf niet erg gemakkelijk want er zijn kennelijk voorraden marlboro in hun schappen van €6.00, €6.20 en €6.30. afijn ik weet nu in iedergeval dat ik altijd van de prijs op de accijnszegel kan uitgaan ongeacht wat de kassa aangeeft. :)