Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 27-05-2016 11:17:52
Geldzaken & Recht

Afrekening servicekosten huurwoning

Deze kosten vallen hoogstwaarschijnlijk onder de algemene term 'servicekosten'. ik vermoed dat de verhuurder hier wat opgesomd heeft wat daar onder kan vallen, of inderdaad voorgekomen is. dit zou net zo goed bij u geweest kunnen zijn.

m.a.w. als er bij u iets defect raakt, komen ze ook bij u dat repareren. uiteraard alleen dat wat in de huurovereenkomst staat.
servicekosten zijn heel normaal bij huurwoningen.

dus u bent verplicht om servicekosten te betalen. misschien is er een 'korting' mogelijk, als u de kosten, voor defecten die bij u in de woning ontstaan, voor eigen rekening wilt nemen. kosten van algemeen nut, zoals (reparatie aan) verlichting in de hal, trappenhuis e.d. en bijv. schoonhouden daarvan enz., dient u uiteraard altijd te betalen.

dus wat staat er in uw huurovereenkomst en wat zegt de verhuurder hier over?