Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

abnamro
abnamro - 30-05-2016 13:22:57
Geldzaken & Recht

Kunt u mij helpen met mijn wurg krediet bij de abn amro?

beste gietaram,


 


bedankt voor uw bericht over uw flexibel krediet. ik kan me voorstellen dat u graag ziet dat het bedrag lager wordt in plaats van dat het bedrag gelijk blijft.


 


bij een flexibel krediet betaalt u iedere maand een termijnbedrag. dit bedrag is opgebouwd uit 2 delen; een deel rente en een deel aflossing.


u lost dan dus iedere maand wel af. met een flexibel krediet is het ook mogelijk om de bedragen die u aflost, weer opnieuw op te nemen. hierdoor kunt u dus jarenlang een krediet hebben, zonder dat u echt het idee heeft dat er wordt afgelost.


 


samen met u kunnen we natuurlijk kijken wat de stand van zaken is op uw flexibel krediet. mocht u het fijner vinden dat het krediet over een paar jaar echt is afgelost, dan kunt u overwegen om het flexibel krediet over te sluiten naar een persoonlijke lening. we spreken dan met elkaar af hoe lang deze lening zal gaan lopen. u lost dan ook elke maand af, alleen kunt u de afgelosten bedragen niet meer opnieuw opnemen. 


 


om de mogelijkheden te bespreken en u meer uitleg te geven, willen we graag telefonisch contact met u opnemen. als u dit wilt, kunt u uw telefoonnummer doorgeven in een e-mail aan webcare@nl.abnamro.com wilt u dan in de e-mail wel aangeven dat u een bericht stuurt naar aanleiding van uw bericht op kassa vara? 


 


met vriendelijke groet,


abn amro webcare


mw. e. van der molen