Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Vr
Vraagsteller00 - 01-06-2016 15:27:27
Computers & Telefonie

Verplicht software update kopen ivm nieuwe windows versie. mag dit?

Beste audb, dank voor de reactie. ik heb de software nog niet kunnen installeren, omdat ik geen "sleutel" bij de hand had. om die reden heb ik de verkoper in eerste instantie benaderd (om te vragen of ze mij die zouden willen geven), waarna hij me vertelde dat ik me trouwens bewust moest zijn van het feit dat de software niet zou werken op windows 8.1.
ik heb het dus nog niet kunnen proberen, maar stel deze vraag op basis van de informatie van de verkoper.
om welk product/bedrijf het gaat, is nu even niet relevant en wil ik ook nog even niet noemen, omdat ik geen slapende honden wakker wil maken en hierover mogelijk nog met de verkoper in gesprek wil. ik was alleen even benieuwd of een verkopende partij het recht heeft om zoiets te doen, zodat ik met die informatie terug kan naar de verkoper om het gesprek aan te gaan.