Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Go
Gor2016 - 02-06-2016 10:50:21
Geldzaken & Recht

Opgelicht door duitse koper via ebay, kan ik nog iets doen?

@tijger1 ik kreeg de telefoon bij een nieuw abonnement, maar had hem niet nodig. gebaseerd op wat ik lees van mensen met soortgelijke ervaringen ben je als verkoper op ebay volledig vogelvrij. of ik de verpakking nou had geopend of niet, deze koper had dezelfde oplichtingstruc gebruikt en ebay kiest altijd de kant van de koper in zo'n geval.

@zoekster1 ik ga natuurlijk alles doen om dit aannemelijk te maken, maar ik sta niet sterk. ik kan niet bewijzen dat ik daadwerkelijk een nieuwe telefoon heb opgestuurd en ook niet dat de koper een leeg pakketje heeft geretourneerd. dit is een gapend gat in het beleid van ebay/paypal waar ieder kwaadwillend persoon moeiteloos gebruik van kan maken. de koper kreeg onmiddellijk na het sluiten van het geschil door ebay zijn geld terug van paypal, een week voordat ik de lege retourzending had ontvangen.