Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 02-06-2016 17:36:24
Geldzaken & Recht

Bekeuring 360 euro !! q-park voor "treintje rijden"

En wat staat er in die brief betreffende 'bezwaar maken'?
uiteraard moet die € 60 betaald worden. auto is op kenteken 'opgenomen'. wie er achter het stuur zat is niet belangrijk.
kale kip? geef mij van die vrienden..... ontvrienden!

zie de https://www.q-park.nl/algemenevoorwaardenparkeren" target="_blank">algemene voorwaarden:

5.9 de parkeerder en zijn voertuig dienen de parkeerfaciliteit uitsluitend te verlaten met gebruikmaking van een geldig, door q-park geaccepteerd parkeerbewijs of middel. het zonder gebruikmaking van een geldig door q-park geaccepteerd parkeerbewijs of middel verlaten van de parkeerfaciliteit is onder geen beding toegestaan.


de parkeerder is in dat geval het door q-park voor de betreffende parkeerfaciliteit vastgestelde tarief “verloren kaart” verschuldigd (afhankelijk van de parkeerfaciliteit bedraagt dit éénmaal, tweemaal of driemaal het geldende dagtarief), vermeerderd met een bedrag aan aanvullende schadevergoeding ad € 300,- en zulks onverminderd de rechten van q-park tot het vorderen van overige daadwerkelijk geleden (gevolg-)schade. het hiervoor genoemde tarief “verloren kaart” laat onverlet het recht van q-park om de parkeerder de werkelijke parkeerkosten in rekening te brengen mochten die hoger zijn dan het tarief “verloren kaart”.