Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 06-06-2016 12:18:34
Huishouden & Energie

Na hoeveel jaar moet een elektriciteitsmeter worden vervangen?

Ik snap al die aversie-onzin mbt die "slimme" meter niet.  nee, het is practisch gezien niet mogelijk om buiten af te lezen, of stroom gebruikt is, oftewel of de bewoner niet thuis is. al die zg nadelen berusten enkel op verhalen van mensen, die van-toeten-noch-blazen weten op dit gebied. helaas, veel nl-ers geloven mien de prutser nu eenmaal meer dan alle techneuten op de wereld samen.

kunt u uw moeder niet laten eisen, dat de meteropnemer nog langs komt en tegen kwitantie kontant afgerekend wordt, net als 75 jaar geleden ? natuurlijk dan ook niet zeuren over de kosten van die meteropnemer, die voor enkel uw moeder speciaal langs moet komen en haar trip naar de bank om geld op te nemen. nee, niet pinnen, gewoon aan de toonbank... "klinkend zilver op het marmer".

met die sllimme meter kan je zelf hoog stroomverbruik opsporen, en "lekstroom" oftewel: wat voor een onzin-dingen staan onbewust aan !
idem 2-maandelijks een overzicht ( ja, met de technologie van de 21e eeuw, geen stads- of dorps-omroeper in klederdracht, die het komt vertellen, doch e-mail bericht) , dus geen plotselingen ver(r)assingen meer aan het eind van het jaar.