Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

anouksanne
anouksanne - 08-06-2016 21:05:27
Vrije tijd & Tuin

Boterbloem en speenkruid bestrijden

Om kritiek heb ik niet gevraagd simon55! toch jammer dat er weer zo kinderachtig gereageerd moet worden. als ik iets zinnigs had gevonden via google had ik mijn vraag hier niet gesteld. 
in ieder geval 1 van mijn konijnen herkende speenkruid niet als giftig. ik dacht zelf ook dat ze dit zelf wel zouden weten mat matheij maar hij at het voor mijn neus op dus hij weet duidelijk niet dat het niet goed is voor hem. wilde konijnen leren dit denk ik van de ouders, gedomesticeerde konijnen hebben die optie niet altijd. 
ik heb dit jaar veel bolletjes weg kunnen halen dus hopelijk merk ik volgend jaar daar verschil van! uiteraard haal ik altijd weg wat ik zie maar ik zou het liefst hebben dat ze niet meer terug komen en ze dus uitroeien. weet niemand gif of een huishoudmiddeltje wat hier goed tegen werkt?