Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gewoon Vera - 10-06-2016 12:14:43
Geldzaken & Recht

Huurbaas spoorloos wat te doen?

Schakel bouw- en woningtoezicht van de gemeente in. die gaan, als ook zij geen contact met de huisbaas kunnen krijgen/deze niet reageert,Ā nodzakelijk reparaties (laten) verrichten en de rekening naar de huisbaas sturen.
huur inhouden is niet verkeerd maar stort dat geld dan op een afzonderlijke bankrekening voor het geval de huisbaas toch weer boven water komt en de huur opeist.
uiteraard kunt u proberen om eenzijdige de huurovereenkomst te ontbinden maar ik begrijp dat u nog een contract voor 5 jaar hebt, dus dat zal door tussenkomst van de rechter moeten gebeuren. intussen bent u helaas toch nog huurpenningen verschuldigd.
overweeg of de kosten-baten van een verhuizing en eventueel dubbele huur opwegen tegen al die ellende. (misschien kunt u zelf een bod uitbrengen op het pand?)