Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 10-06-2016 19:17:56
Geldzaken & Recht

M2 tandartsen, factuurfraude

Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt.
daarom goed om zaken te controleren.
rekening is dus komen te vervallen.
maar het was wel zo netjes geweest als men een excuus gemaakt had en/of uitleg gegeven had.


hoe kan ik over mijn tandarts een klacht indienen?

ben je niet tevreden over je tandarts? heeft hij naar jouw mening een behandeling niet juist uitgevoerd, was de rekening te hoog of ben je verkeerd geïnformeerd? dan kan je een klacht indienen.


praat met je tandarts

bespreek je klacht eerst met je tandarts. het is belangrijk dat de tandarts van je onvrede op de hoogte is. hij kan dan uitleggen waarom hij zo gehandeld heeft of waarom de kosten zo hoog zijn. wellicht vinden jullie samen een oplossing.


advies van tip

komen jullie er samen niet uit? dan kan je bellen met tip, tandheelkundig informatie punt. zij zijn geen klachtenbureau maar kunnen je wel helpen hoe je met je onvrede om kunt gaan en hoe je een klacht kan indienen. zij zijn alleen telefonisch bereikbaar op 0900-202 5012. zij kunnen je ook vertellen of jouw tandarts bij de nmt-klachtenregeling is aangesloten.


je klacht indienen

als je je klacht wilt indienen kan je dit doen bij nmt of ant, beide brancheorganisaties (vraag je tandarts bij welke vereniging hij is aangesloten). zij kunnen je dan helpen met bemiddeling of het als een formele klacht laten voorkomen. zowel de klachtbehandeling als bemiddeling zijn gratis. nmt heeft een https://extranet.knmt.nl/patienteninfo/nmt-klachtformulier.html" target="_new">online klachtenformulier dat je kan invullen. bij het ant kan je een https://www.ant-tandartsen.nl/patienten/klacht-over-uw-tandarts/contact" target="_new">klachtenformulier downloaden wat je dan ingevuld terug kan sturen.
(https://www.independer.nl/tandarts/faq/top-10/klacht-indienen.aspx" target="_blank">bron)