Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

f.weele
f.weele - 17-06-2016 20:58:57
Computers & Telefonie

Windows 10 voor hp g72

Je kan de proef op de som nemen en win 10 installeren(upgraden). kijk dan welke drivers problemen opleveren. het beste kun je voor win 10 installatiemedia maken (iso dvd of usb) en van daaruit upgraden/installeren.  als je gaat upgraden vanaf de windows update of vanuit de melding vanaf de taakbalk, dan kan je de mededeling krijgen dat de pc niet geschikt is voor een upgrade naar win 10. upgraden lukt dan niet, vandaar de installatiemedia. sommige drivers van win 7 of win 8/8.1 werken namelijk gewoon in win 10 als je ze naderhand download.
ik heb dit kortgeleden gehad met een tien jaar oude toshiba laptop. eerst de gewone upgrade naar win10 gedaan met een daarna niet goed in te stellen beeldschremresolutie. terug naar windows 7, toen weer via de gewone weg proberen te upgraden, maar kreeg de melding pc niet geschikt voor win10 i.v.m. grafische kaart (kreeg ik overigens de eerste keer niet), toen win 10 geïnstalleerd van iso-dvd en de driver van win7 voor de nvidia grafische kaart van de website van nvidia gedownload en geïnstalleerd. probleem was toen opgelost.
probeer het eens uit.
m.vr.gr.