Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 18-06-2016 10:35:52
Geldzaken & Recht

Werk

5 dagen 12 uren? je maakt het steeds bonter! het gaat om 1 dag in de week, 12 uur werken/aanwezig zijn! dit wordt ook helemaal niet gezien als overwerken in de detailhandel! en je vergist je: ook als je je ziek meldt, kan gewoon je tijdelijk dienstverband beëindigd worden!

en bedreigen? is natuurlijk gewoon een waarschuwing.

hoe kom je er bij om als verkoopster te gaan werken als je 1) niet lang kunt staan en 2) te belabberd bent om 1 dag per week langer te draaien?




door kdk 18 jun. 2016 om 00:32 
1 antwoorden / 1 vragen


nou ik ga er zeker niet uitvliegen omdat ik mijn rechten ken. in geen enkel arbeidsovereenkomst staat dat je moet overwerken. mag maar moet niks. ik heb alles op papier staan en alle bewijsstukken waar ik zelfs schadevergoedingen kan krijgen. jij kan daar maar lekker gaan zitten typen.hopen dat jij 5 dagen 12 uren verplicht moet werken en lekker uitgeput raakt. en kennelijk ken jij je rechten ook niet zo goed, als ik eenmaal ziek meldt kunnen ze me al helemaal nirt meer uitgooien. dan blijf ik ziek !