Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 21-06-2016 14:10:41
Geldzaken & Recht

Kan ik mijn beleggingspolis met lijfrenteclausule omzetten naar banksparen?

Of u kunt omzetten bij legal & general zou ik niet weten, dat kunt u daar navragen.

maar u kunt ook elders een bankspaarproduct openen. houdt u wel rekening met de afkoopkosten? en voor het openen moet u ook kosten betalen. 

om dat zonder advies te kunnen doen, met advies zijn de kosten veel hoger, moet u wel een test afleggen, waarmee wordt nagegaan dat u weet wat u doet. 

toets op google in: bankspaar product vergelijken, en dan ziet u de verschillende maatschappijen die dat aanbieden en de daarbij behorende kosten.

tegen de tijd dat overgegaan moet worden tot regelmatige uitkeringen, dient u weer kosten te betalen voor de omzetting. maar dat is met uw huidige polis ook het geval.

let op, laat de afkoop niet via uw eigen bankrekening lopen, maar rechtstreeks van verzekeraar naar die andere maatschappij.