Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elsvh - 22-06-2016 07:52:35
Computers & Telefonie

Windows 10 geen appstore meer

Zelfde probleem, ook bij mij werkt sinds gisteren de app store niet meer en nog vele andere apps. mijn computer net nieuw, daarvan verwacht je toch dat deze onbelemmert werkt. gebeld met microsoft en deze hebben gekeken naar de mogelijkheid om te verbeteren met windows power shell, dit lukte niet. wel gaf hij aan dat het een bekend item was.

ja, helaas konden ze me dan alleen maar verder helpen door een grondig onderzoek in de computer. kosten 85 euro voor 1 x of 125 euro voor 1 jaar ondersteuning. hier ben ik niet op in gegaan. a. een nieuwe computer die nu al gerepareerd moet worden voor zulke prijzen vind ik nog al wat.
b. er zit toch garantie op een computer. c. het is een bekend item bij microsoft, waar ze schijnbaar geen oplossing voor hebben zo een, twee, drie en er dan dik geld aan willen verdienen. dit vind ik en ik denk persoonlijk meer mensen met mij meer dan schandalig.

bij zoeken naar oplossingen, kwam ik dit zelfde item al tegen bij windows 8, we zitten nu in de volgende versie 10 en er is nog steeds geen goede oplossing gevonden. microsoft ga je schamen.