Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna
donna - 24-06-2016 11:26:09
Vakantie & Reizen

Hoe betrouwbaar zijn recensies van booking.com?

Ik denk dat de recensies op zich wel redelijk betrouwbaar zijn, wat de punten betreft is dat een andere zaak. ik heb enkele malen een recensie ingestuurd, maar ik mocht zelf geen punten geven, dat wordt (of werd destijds) door booking gedaan. en die punten pasten niet altijd bij mijn ervaring en bij wat ik geschreven had. als ik iets een 7 waard vond, kreeg het van booking bijvoorbeeld een 8. ik schrijf om die reden geen recensies meer.
lees ook altijd meer recensies, want in hotels zijn de kamers niet altijd gelijkwaardig. soms lees je van de een een heel slechte recensie, terwijl de ander lovend is. ik heb meegemaakt dat ik in een hotel een erg vieze zolderkamer kreeg, waar je gesprekken in de naastgelegen kamer goed kon volgen, terwijl anderen een hele goede, schone kamer hadden. als het niet bevalt kun je altijd om een andere kamer vragen, meestal gaan ze daar wel in mee als het kan.