Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
george159 - 25-06-2016 15:17:47
Geldzaken & Recht

Wat als een bedrijf geen arbo heeft ingeschakeld

Beste panellden,
hierbij een opdate. ik ben door juridisch loket na het voorleggen van het euvel doorverwezen naar een advocaat, as. dinsdag mijn eerste afspraak staan met de advocaat. ik ben benieuwd? hou jullie op de hoogte!
verder heb ik nog een vraag aan jullie. op verzoek van mij advocaat heb ik de arbo dienst verzocht om mij een overzicht te sturen van mijn ziekte verloop de afgelopen twee jaar. ik ben door toegenomen hartproblemen op 29 mei jl. weer ziek gemeld. ben op 8 juni weer gaan proberen te gaan werken, dat ging alles behalve goed, (pijn op borst,kaak etc.) kreeg op 9 juni van mijn arbo arts het dringende advies om opnieuw ziek te melden. op 10 juni kreeg ik van mijn werkgever te horen dat men op het allerlaatste moment heeft besloten mijn contract niet te verlengen naar onbepaalde tijd, (contract verliep 14 juni). ik ben 15 juni zoals je dat noemt ziek uit dienst gegaan en sindsdien zit ik ziek thuis in afwachting van, kreeg afgelopen maandag 20 juni wel bevestiging uwv. dat ik ziek uit dienst gemeld was door mijn werkgever. nu belde ik gisteren met de arbo dienst van mijn ex werkgever om op verzoek van mijn advocaat een overzicht te ontvangen van mijn ziekte verloop vanaf 2014. ik kreeg die ook toegestuurd. toen ik  het overzicht bestudeerde zag ik dat de arbo dienst van mijn werkgever mij op 14 juni weer 100% beter gemeld heeft, terwijl ik ziek thuis zat en de arbo arts mij dringend adviseerde ziek thuis te blijven, sowieso todat alle onderzoeken van cardioloog en andere artsen klaar waren en er een uitslag/ advies zou zijn van deze artsen. (dit heb ik ook schriftelijk van arbo arts). klopt dit, dat de arbo dienst mij dan weer 100% goedkeurd terwijl ik nog ziek ben, en krijg ik hier geen gedonder mee? graag jullie hulp en alvast bedankt daarvoor!!! groet