Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 29-06-2016 13:37:02
Huishouden & Energie

Was machine stabiliseren

Hoi els,

nu staat jouw machine op een houten vloer. het goedkoopst is om de wasmachine op 4 stoeptegels (van 30x30) te zetten. de machine zal dan niet meer zo staan stampen (wiebelen), maar je blijft het wel horen. vervolgens is het voor het lawaai beter dat er onder de tegels iets dempends komt, bijvoorbeeld ondertapijt of zo. hoe hoger de geluidsdempende factor hoe beter. ik las hier dat iemand adviseert om op de extra ondergrond ook nog eens van die dempende voetjes te gebruiken, maar dan kan de machine soms weer meer gaan "wandelen". dat hangt er ook weer vanaf hoe goed de trommel is afgeveerd in de wasmachine. een kwestie van uitproberen.

de wasmachine moet inderdaad redelijk waterpas staan, maar dat is vooral belangrijk voor de waterloop en afvoer. voor het lawaai dat hij maakt is het zeker belangrijk dat alle pootjes goed aansluiten op de ondergrond. heeft jouw machine geen uitdraaibare voetjes, gebruik dan bierviltjes of zo om te zorgen dat alles strak staat en niet 1 pootje zweeft.

succes,
erky