Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 01-07-2016 09:34:52
Elektronica & TV

Samsung heeft geen skype meer

Hallo dutch1 , 

het stoppen van skype op smart tv’s is geen beslissing van de fabrikanten, maar van microsoft. actieve gebruikers reageren teleurgesteld.

het stoppen met skype door microsoft komt het imago van de smart tv niet ten goede. zeker na de recente problemen op veel philipstoestellen en deze week weer op panasonictoestellen. vanaf juni komen geen updates meer voor de skype for tv'-applicatie voor het gebruik op smart tv’s. skype stelt dat het daarna aan de makers van de tv-toestellen is of zij de app verwijderen van hun apparatuur of doorgaan met onofficiële ondersteuning. skype verdwijnt dus niet per se van alle smart tv's, maar samsung heeft intussen wel besloten de app te gaan verwijderen. microsoft stopt met de smart tv app van skype omdat het meer toekomst ziet in toepassingen op mobiele apparatuur zoals tablets en smartphones. 

bron : totaal tv 

lees ook eens deze reacties , klik op de rode regel .

https://www.consumentenbond.nl/community/forum/consumentenzaken/elektronica-communicatie/skype-app-stopt-samsung-smart-tvs" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/community/forum/consumentenzaken/elektronica-communicatie/skype-app-stopt-samsung-smart-tvs