Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
consument35 - 01-07-2016 12:34:56
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik de verzendtoets in mijn windows phone terug om appjes te verzenden?

Ik ondervind hetzelfde probleem! bij de instelling/gespreksinstelling staat 'verzenden met enter' gewoon aan. het zou dus goed moeten zijn.

ter info:
na de update van whatsapp afgelopen woensdag/donderdag op mijn microsoft lumia 532 gaat het versturen van een app niet meer zoals voorheen... nu veel meer handelingen en zoeken naar verzendknop. het is omslachtiger geworden om iets te versturen en ik krijg ook geen meldingen meer dat iemand iets naar mij gestuurd heeft. whatsapp gaat pas melden als ik zelf de app open en dan komen ook ineens de appjes binnen en het signaal dat er iets binnen is... 
heel vervelend en niet gebruiksvriendelijk. graag zo spoedig mogelijk weer terug naar vorige versie of dit probleem z.s.m. weer verhelpen.

ik hoop dat iemand anders ook nog met een oplossing komt indien dat kan.