Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
consument35 - 01-07-2016 12:45:10
Geldzaken & Recht

Verkoper marktplaats verhoogd de prijs wanneer wanneer we voor de deur staan

Dit is marktplaats helaas ten voeten uit en het gebeurt steeds vaker is mijn ervaring. verkopers gaan, na afspraak dat we een akkoord hebben, voor bijv. 'een euro' meer toch ineens met iemand anders in zee. 
het is op te lossen dat dit soort praktijken in de toekomst minder gebeuren maar marktplaats schijnt er niet aan te willen dat je een waardering kan geven aan verkopers of aan kopers. dit is wel al jaren het geval bij ebay zodat je weet of een particuliere verkoper te vertrouwen is doordat andere kopers al een positief of negatieve reactie bij iemands verkoop/verzending hebben geplaatst.
als marktplaats dit systeem ook gaat hanteren dan zal er veel minder fraude kunnen zijn dan nu. nu kun je alleen aan iemands account zien hoe lang hij al bij marktplaats is ingeschreven maar niet of dat ook zekerheid geeft.

als marktplaats niet snel zijn klantvriendelijkheid aanpast in deze dienstverlening zal hopelijk een concurrerende site de markt overnemen waar tweedehands spullen worden aangeboden en kopers/verkopers wel meer te vertrouwen zijn. alleen de naamsbekendheid is niet heilig wanneer er zoveel slechte ervaringen mee gemoeid zijn en kan op den duur tegen je werken... einde marktplaats? veel mensen in mijn omgeving mijden de site al bewust.