Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 15-07-2016 14:31:25
Huishouden & Energie

Water blijft in wasverzachterbakje staan

het is normaal, er zit namelijk een overloop ventiel in die er voor zorgt dat de wasverzachter niet meteen in de machiene loopt.



als het programma klaar is om de wasverzachter te gebruiken dan stroomt er water in en komt de wasverzachter in de trommel en om geen wasverzachter achter te laten blijven wordt het bakje verder gevult met water.



tevens is dat water nodig om de was verzachter te verdelen over de wasgoed.


als u nieuwe wasverzachter in het bakje zou doen dan zal het zich verdunnen met het overgebleven water in het bakje en een deel er van zou direct in de machiene lopen en ik denk dat u bang bent dat het te veel was verzachter zou kosten maar de wasverzachter is iets zwaarder dan water en druk daardoor het water weg.


mocht u toch het water er uit willen halen dan zou u de lade van het wasmiddel even er uit moeten halen en leeg gooien.


 


het is zelfs zonder dat u het water er uit wil hebben verstandig om het eens per week te doen om de compartiment van de toevoer schoon te kunnen maken.


 


dan nog een probleem die iedereen wel kent, roest.


ziet u ergens iets wat roest? haal dan bij de action een spuitbus met roest stop  helaas zal niet bereikbare plekken moeilijk worden om te behandelen maar dan flinke laag met dat spul er op.