Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-10-2005 13:46:00
Voeding & Gezondheid

Appelazijn/afvallen

hallo,


 


het is inderdaad ontzettend lastig om objectieve informatie te vinden over de werking van appelazijn. steeds als je iets gevonden denkt te hebben, blijkt hier toch weer een comercieel belang achter schuil te gaan.


 


op de website: www.gezondheidsnet.nl heb ik de volgende informatie over de werking van appelazijn gevonden:


stimuleert de stofwisseling, ondersteunt de vetafbraak, werkt ontslakkend, bevordert de spijsvertering, is vochtafdrijvend, remt de eetlust en de zin in zoetigheid af.


 


hoe betrouwbaar deze informatie is weet ik niet, want ook gezondheidsnet.nl wordt namelijk gesponserd (onder andere door kruidvat). ik heb echter toch iets meer vertrouwen in deze site, dan in al die sites waar je dure appelazijn(capsules) kan kopen (zoals bij sana direct).


 


sana direct staat trouwens helemaal niet goed aangeschreven en wordt dan ook met enige regelmaat in deze rubriek behandelt. de volgende link verwijst naar ervaringen met sana direct. als u mijn bijdragen in deze vraag opzoekt, treft u nog meer links naar ervaringen met dit bedrijf. http://kassa.vara.nl/portal?_scr=cons_question&cat=680&qid=108548">link naar ervaringen met sana direct.


 


zie het vervolg van mijn antwoord in de volgende reactie


 


groet richard