Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
fera - 22-07-2016 12:32:36
Computers & Telefonie

Helft van het bedrag betaald op markplaats, nu waarschijnlijk opgelicht

Waarschijnlijk zie je het bedrag niet meer terug en ben je inderdaad opgelicht. je kan via marktplaats een link aanklikken waarin je verschillende dingen kan invoeren ( telefoonnummer, mailadres, bankrekeningnummer) daarmee kan je kijken of er meldingen zijn over misbruik met dit nummer.
wist ik niet maar voordat ik ooit weer geld overmaak zal ik dit altijd controleren.
ik heb zelf 22 euro hierdoor verspeelt. gelukkig nog te overzien.
marktplaats heeft de verkoper geroyeerd maar dan vind zo iemand meestal wel een andere weg. bij mij was het een 'gezocht' advertentie die ik had geplaatst.
heb aangifte gedaan bij de politie. dit kan ik je altijd aanraden.
dit gaat online heel gemakkelijk en kost niet veel tijd. aangifte werd direct bevestigd door zowel marktplaats al de politie. na een half jaar kreeg ik bericht dat er niets mee gedaan kan worden ivm het grote aantal meldingen. maar mocht het nodig zijn dan pakken ze het weer op.