Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 25-07-2016 23:27:15
Garantie & Verzekeringen

Hema verzekering eigen risico

@uwjurist. u heeft een uitzonderingspositie op dit forum, dat kan/zal hier ook niemand aantwijfelen. mogelijk verwacht men van u zonder uitzondering correcte antwoorden, vooral wanneer een 'case' erg sponzig beantwoord blijft. dat heeft uiteindelijk voor iedereen voordelen. mijn allereerste indruk op dit forum was, dat het een spam-kwestie was, maar merkte, dat u met uw beroepsaanduiding geaccepteerd en niet verwijderd werd door de redactie.

uw vrijwillige inzet maakt indruk en u heeft ook nog nooit een poging gedaan om hier naar cliëntèle te vissen. toch zult u ermee moeten leven, dat uw positie hier (zeer) kritisch bekeken wordt.....en dat is ook goed zo!

uw meer dan tienjarige inzet op dit forum wordt tenminste door mij gewaardeerd en natuurlijk kunt u er ook wel eens naast zitten. verzekeren is een moeilijk speciaalgebied en enkele deelnemers hebben hieromtrent omvangrijke kennis opgedaan. meer wil ik hierover niet zeggen.