Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 26-07-2016 18:19:33
Garantie & Verzekeringen

Hema verzekering eigen risico

Na de interventie door de redactie is het ineens hééééél erg stil geworden in de behandeling en onderlinge woordenwisseling in dit topic.
dat die onderlinge woordenwisseling is gestopt is prima, maar de vraag moet wel beantwoord worden lijkt mij. 
alleen "nieuwkomer" @harley88 blijft nu met honderd verschillende hele of halve waarheden achter.
als ik het e.e.a. tot mij heb laten doordringen, voor zover dat mogelijk is, komt ik tot de conclusie dat @harley88 de tegenpartij persoonlijk aansprakelijk moet stellen voor de veroorzaakte schade.
de tegenpartij claimt het schade bedrag bij zijn/haar verzekeraar en die verzekeraar keert het schade bedrag uit minus de € 100,00 eigen risico welke de tegenpartij heeft.
@harley88 moet alsnog zelf bij de tegenpartij het niet uitbetaalde deel van het schade bedrag gaan claimen.
dit moet @harley88 dan schriftelijk doen en afwachten of de tegenpartij is genegen het eigen risico welke hij/zij heeft alsnog te voldoen.
betaald de tegenpartij niet dan blijft @harley88 niets anders dan een invorderingsprocedure te starten om die € 100,00 alsnog te krijgen.
heeft @harley88 geen rechtsbijstandverzekering dan wegen de kosten van een dergelijke procedure niet op tegen de te maken kosten en krijgt de hem toekomende € 100,00 nooit.
vat ik het zo goed samen of zit ik er helemaal naast ???  ;-))