Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
fera - 01-08-2016 14:15:04
Elektronica & TV

Verhuizen met ziggo nu opeens 16 euro duurder per maand.

Mij is hetzelfde overkomen.
ik zit nu bij telfort. betaal daar 51 euro per maand. waarbij ik het opname pakket heb. twee ontvangers en een vaste telefoonlijn. (geen onbeperkt bellen). (via glasvezel)
was natuurlijk even wennen omdat alles iets anders gaat maar bevalt nu heel goed.
de ontvangers zijn veel kleiner. boven heb ik hem met tweezijdig plakband achter de tv geplakt dus geen extra tafeltje nodig bij de tv die is opgehangen.  ik kan op  elke tv kijken wat ik heb opgenomen. zelfs de eerste helft op de eerste tv en de tweede helft op de andere tv. stroomuitval, storing of niet, wat je hebt geprogrammeerd wordt gewoon opgenomen. je kan ook zoveel programma's tegelijk opnemen als je wilt. ( alles staat op een server)
had wel wat kastjes nodig om via het lichtnet te kunnen kijken. ( 3 stuks 80 euro)  maar daardoor geen kabels nodig door het hele huis.
verbinding en kwaliteit is prima. omdat ik ook mobiel bel en mobiel internet heb via telfort krijg ik extra korting.