Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 01-08-2016 15:56:51
Geldzaken & Recht

Schade door achterstallig onderhoud van verhuurder. wie moet dit vergoeden?

Met betrekking tot het verzekeren:

1) - ik heb hier een negatieve uitspraak over niet goed afgekitte rozetten van de verzekeraar fbto (m.b.t. een opstalverzekering)

"een aannemer en onze expert zeggen allebei dat de schade komt door slechte kitranden bij de douchekraan. en in de polisvoorwaarden staat dat je schade door slechte afwerking niet vergoed krijgt".

2) -
lees dan nog eens de voorwaarden van de inboedelverzekering of hier sprake moet zijn van een onvoorziene of plotseling optredende schade.....


met betrekking tot de verhuurder zult u moeten aankondigen, dat er rechtshulp zal worden aangevraagd indien uw verzekeraar bij de negatieve uitspraak blijft. u heeft tenslotte schade geleden door een gebrek aan het door u gehuurde object en de verzekering zal dit (bijna zeker) niet dekken. stel, dat u drie weken op een beslissing wacht en daarna rechtshulp zult inschakelen.

de verhuurder gokt erop, dat u deze stap niet zult doen.