Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 05-08-2016 06:35:36
Geldzaken & Recht

Benzine niet afgerekend

Uitgaande van uw verhaal. ja, er is een fout gemaakt door de bp medewerker. u bent daar echt ook deels schuldig aan door het bedrag bij het afrekenen niet te controleren.

feit is dat een tankbeurt niet is afgerekend. er gaat waarschijnlijk een automatische procedure in werking en daardoor, zoals altijd, moeten de goede onder de kwaden leiden. het zou bp sieren om inderdaad de schade en de kosten in dit geval niet door te berekenen, dat kunnen ze pas overwegen ná een bericht van u. dus wat was hun reactie op uw klacht? 

en natuurlijk is er wel schade, namelijk de kosten van het achterhalen van uw gegevens en de administratieve afhandeling. verder haalt u er allemaal totaal niet relevante zaken bij en blaast u nogal hoog van de toren.