Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 05-08-2016 08:20:52
Geldzaken & Recht

Benzine niet afgerekend

U draait de boel om. u rekent € 3,99 af en denkt dat de benzine in de aanbieding is of zo? hallo, u stond wel bij een tankstation hoor! daar komt u toch niet voor een enkel bakje koffie? u komt daar toch om te tanken? dan weet u bij het afrekenen ook dat het bedrag niet klopt. u maakt zich daarbij overigens niet schuldig aan diefstal, maar aan verduistering.
ik vind het zeer moeilijk te geloven dat dit u niet opgevallen is. en vermoed dat u gewoon gedacht heeft 'da's mooi, hun fout, mazzeltje'. dat u uw afschriften e.d. niet nakijkt, is uw zaak. maar ook uw risico. maar helaas, tankstations hebben procedures voor niet-betalers. en die kosten geld. volkomen terecht ook dat u daar voor opdraait, want zoals u het voorstelt (kosten voor bp), moeten we allemaal opdraaien voor dit gedrag van u (komt gewoon in de kostprijs op uw manier).