Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Apetjoek
Apetjoek - 05-08-2016 10:14:56
Geldzaken & Recht

Benzine niet afgerekend

Beste luci , u heeft zich nog niet afgevraagd hoe men aan uw adres kon komen ,let op , als u zonder te betalen weg rijd bij een benzine station wordt er een opname van u gemaakt met uw kenteken daar op (filmpje) aan de hand van dit kenteken doet de eigenaar van het pompstation aangifte bij de politie en dan krijgt de eigenaar van het pompstation uw gegevens en steld dan u in de mogelijkheid om het bedrag van de vergeten tankbeurt vermeerderd met een vastgestelde heffing (arbeidsloon+arbeids tijd) te betalen binnen een aan u gemelde tijdsspanne.
als u dit niet doet wordt er een deurwaarder ingeschakeld en gaat er ook een proces verbaal richting uw adres  en ja u kan natuurlijk dit alles op zijn loop laten en het voorlaten komen bij de kanton rechter ,maar helaas pindakaas, u verliest het altijd dus ik zou maar snel het bedrag betalen en u kan als wraakactie dit pompstation gewoon voorbij rijden en bij een ander gaan tanken.
persoonlijk denk ik dat u gedacht heeft "wat een goeiekope tankbeurt" .