Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 05-08-2016 11:45:00
Geldzaken & Recht

Benzine niet afgerekend

Volstrekt ongeloofwaardig verhaal. niet op het display kijken bij het intoetsen van uw pin is al helemaal niet mogelijk. u kunt blijkbaar wel heel effectief nakijken dat er maar €3.99 was afgeschreven maar claimt verder uw rekening niet regelmatig te controleren of bonnetjes mee te nemen bij de kassa. u had zat mogelijkheden u binnen enkele dagen bij het tankstation te vervoegen en te melden dat u alsnog de benzine wilde afrekenen.

voor de rest is de opmerking "dom en onoplettend personeel achter de balie is een misdrijf van het bedrijf bp" uiteraard onzinnig, het is geen overtreding en al helemaal geen misdrijf. waar haalt u die onzin vandaan?

er zijn trouwens zat mensen die even bij een tankstation stoppen voor een kop koffie, pakje sigaretten of een broodje zonder te tanken dus uw aanname is daar ook al foutief en op z'n minst tendentieus te noemen. de vergelijking met een saunacomplex is uiteraard belachelijk.

u heeft een grove fout gemaakt, het tankstationpersoneel misschien een slordigheidsfoutje.