Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 05-08-2016 23:36:03
Geldzaken & Recht

Afwijken van scheidingsconvenant

In tegenstelling tot de andere forumleden vind ik dat u zeker een punt heeft. het is nl veel prettiger voor een hond om ergens te zijn waar hij altijd iemand om zich heen heeft. een hond is een roedeldier en wil graag bij het baasje zijn en niet graag alleen thuis. (katten die meer solitair zijn, willen overigens ook niet de hele dag alleen thuis zijn, maar kunnen er wel beter mee omgaan).

als u de hele dag thuis bent en uw ex op zijn werk waarbij de hond ook nog op een flat verblijft, lijkt het me voor de hond veel beter dat zij bij u is en dan heeft zij ook nog een tuin waarin zij lekker kan rondlopen/rennen/spelen dat is ook fijn voor een hond.

ik geloof niet zo in salomo, ik geloof in het belang van de hond. als ik u was zou ik dit voor de rechter uitvechten als u er samen niet uitkomt. het is toch het allerbelangrijkste dat de hond een prettig leven heeft? misschien kunt u van een dierenarts of specialist informatie krijgen over wat het beste is voor de hond. dat er ook nog wat wrijving is tussen u en uw ex dat blijkt wel uit uw verhaal, maar als je gewoon naar het belang van de hond kijkt is het niet goed voor het beest om de hele dag op een flat te zitten. ik denk oprecht dat zij bij u beter af is. ik zou ook vechten voor haar geluk.