Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frankve - 06-08-2016 02:07:02
Geldzaken & Recht

Benzine niet afgerekend

Het is toch wel weer erg nederlands om de schuld bij iemand anders te leggen.

je hebt betaald en niet opgelet bij de betaling. misschien heb je wel iets gemompeld over een pompnummer, misschien ook niet. dat is niet te achterhalen.
wat wel duidelijk is, is dat je de tank brandstof niet betaald hebt.

ik zou zeggen: op houden met klagen en gewoon betalen.

oh ja, ik stop regelmatig bij de pomp om iets de kopen zonder benzine te tanken.
bakkie koffie, snack of wat dan ook. komt regelmatig voor. ook stop ik er regelmatig ook al moet ik niks kopen (bellen of toilletbezoek).

\dus het argument dat mensen er komen om te tanken.... ach laat ook maar.

gewoon betalen en niet zeuren. er is immers geen aangifte gedaan. in dat geval zou het pompstation uitgegaan zijn van diefstal - en dat is niet wat ik uit het verhaal proef.

en je gaat er maar zo vanuit dat benzinedieven per definitie met piepende banden wegrijden. mijn advies zou zijn: kijk iets minder holywood films en ruil ze in voor "echte". krijg je een heel ander beeld van de benzinedieven.
wat dat betreft voldoe je geheel aan het stereotype benzine dief: eerst tanken, later afleiding zoeken en onopvallend wegrijden. krijgen je ze dan alsnog in de smiezen: vooral blijven ontkennen en alle schuld bij anderen proberen te leggen............ pfff wat een mentaliteit.