Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 06-08-2016 18:38:16
Geldzaken & Recht

Benzine niet afgerekend

Ja, dat heeft u goed gezien: u was op een tankstation, waar ook heel veel andere snoeperijen worden verkocht. niemand heeft ooit de verplichting ingesteld, dat er naast die snoeperijen altijd en altijd getankt moet worden. dat de kassiere dus enkel de snoeperijen afrekent, want die legt u voor haar /zijn neus, is logisch. kan aan uw gezicht niet zien, dat u ook degene bent, die aan pomp x voor y ltr ter waarde van € getankt hebt.
dat u zelf niet oplet, wat er op dat led-tabletje, waar het bedrag op komt, aan totaalbedrag staat ? ? kom nou, maak dat een syrische geitenhoeder wijs, maar niet aan een nle autochtoon.

u heeft gewoon of getracht de boel te flessen of de dom om op de weg te mogen. mijn vonnis zou zijn: oplichting.de bak in. wees blij, dat de politie u niet staand heeft gehouden, want dan was u verder van huis af, letterlijk !