Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 07-08-2016 14:41:53
Auto & Vervoer

Hogere premie als auto jaartje ouder wordt

Hallo keramiek  , 

wanneer krijg je een hogere premie?


bij een nieuwe auto of een schadeclaim en na een verhuizing kun je te maken krijgen met een hogere premie. bij een groot aantal verzekeraars gaat de premie ook omhoog bij een https://www.consumentenbond.nl/autoverzekering/koopadvies/autoverzekering-leeftijd" target="_blank">leeftijd vanaf 65 jaar. en ook https://www.consumentenbond.nl/autoverzekering/koopadvies/autoverzekering-voor-jongeren" target="_blank">jongeren onder de 24 jaar betalen vaak een stuk meer voor hun premie dan meer ervaren rijders.

voor verdere informatie klik op de rode regel .

https://www.consumentenbond.nl/autoverzekering/premie-autoverzekering#no5" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/autoverzekering/premie-autoverzekering#no5