Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 08-08-2016 06:08:07
Computers & Telefonie

Drivers update

Dat opstartprobleem heeft vermoedelijke te maken met de optie 'snel opstarten' die standaard ingeschakeld staat, in sommige gevallen werkt dat niet goed en is dit het effect. je kan proberen dat uit te schakelen, wellicht helpt het.

ga via instellingen / systeem naar energbeheer en slaapstand. klik dan onderaan op 'extra energie-instellingen'. energie-beheert opent dan, klik op 'het gedrag van de aan/uit-knoppen bepalen'. op de volgende pagina zie je dan achter het (administrator-)schildje staan 'instellingen wijzigen die momenteel niet beschikbaar zijn', klik daar op. onderaan onder 'instellingen voor afsluiten' zijn de opties nu van grijs naar zwart gegaan, dus je kan ze aanpassen. haal het vinkje weg bij 'snel opstarten inschakelen (aanbevolen)' en klik op 'wijzigingen opslaan'. 

de wazige foto's kan met de snelheid van het systeem te maken hebben, zijn het soms hele grote foto's? je krijgt eerst een soort snel geladen preview te zien, en daarna (en dat kost soms wat meer tijd) pas de volledige foto. 

over het algemeen zou ik zelf nooit via dat soort programma's de drivers vervangen.