Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ab
abalia - 08-08-2016 13:54:30
Auto & Vervoer

Hogere premie als auto jaartje ouder wordt

Ook ik heb een premieverhoging ontvangen (16%), van allsecur, om reden: auto is een jaar ouder (november 6jr) geworden en de bestuurder is een jaar ouder (61jr) geworden.
gebeld: de reden van verhoging is: de kosten zijn afgelopen jaar veel gestegen omdat er meer schades zijn geclaimd en daarom hebben ze bovenstaande redenen vermeld????? achteraf niet slim om vorenstaande redenen te vermelden, waarvan de ene ook nog leeftijddiscriminatie is. zijn bezig de polisbrief aan te passen met een meer algemene reden. heb aangegeven dat ik op zoek ga naar een andere verzekeringsmaatschappij.
in de polisvoorwaarden staat letterlijk: "kunnen wij uw premie en voorwaarden veranderen? wij kunnen uw premie en de voorwaarden van uw verzekering veranderen. als wij dat doen, hoort u dat uiterlijk een maand van tevoren. bent u het niet eens met de verandering? dan kunt u de  verzekering opzeggen"