Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 09-08-2016 16:50:24
Voeding & Gezondheid

Medische advies gevraagd

Ik ken iemand die behandeld is met deze methode en waarbij een heel goed resultaat is behaald. maar die persoon had wel een andere aandoening dan de uwe, nawerkingen van een bestraling waarbij bloedingen ontstonden. ook daar probeerde de zorgverzekering er onderuit te komen. toen is de behandelend arts (van het amc) voor die persoon in de bres gesprongen en heeft de zorgverzekering zelf aan de lijn gehad, met het gewenste resultaat. dat was een heel pittig gesprek kan ik u verzekeren.

u moet naar mijn mening zorgen dat artsen van formaat een goed woordje voor u doen. zij zullen dan de kans dat u hiermee gebaat bent hoog moeten inschatten. 100% zekerheid is natuurlijk nooit te geven.

komt u er dan nog niet met menzis uit, zorg dat u schriftelijk klaagt en schriftelijk antwoord krijgt, dan inderdaad een klacht bij de skgz indienen. er staat te veel op het spel om zomaar zonder slag of stoot de handdoek in de ring te gooien.
lees goed de procedure door!
klik https://www.skgz.nl/" target="_blank">hier