Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 12-08-2016 01:07:50
Geldzaken & Recht

Marktplaats; niet nakomen koopovereenkomst

In de spelregels van dit forum is o.a. dit te lezen:
"het plaatsen van namen en/of persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan. persoonlijke gegevens geplaatst in vraag & beantwoord, zoals telefoonnummers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming".
heeft u dat uit kwaadaardigheid gedaan? wat wilt u daarmee bereiken? wat heeft het voor meerwaarde voor het beantwoorden van uw vraag in de laatste regel?
die gitaar is verkocht en de verkoper heeft niet fatsoenlijk gehandeld. komt regelmatig voor op mp, evenals dat men spullen niet komt ophalen die men o zo graag wilde kopen/hebben, en dat men niet het fatsoen heeft om dat te melden.
zoek verder naar een gitaar, bijzonder of niet bijzonder.