Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 16-08-2016 15:02:37
Geldzaken & Recht

Huurhuis ouders, en verantwoordelijkheden.

Ouders tegen de zestig en dan al aan de erfenis denken... ik denk zelf dat er eerder een andere fase komt, namelijk dat een van beide ouders bijv. naar een verzorgingsinstelling moet i.v.m. lichamelijke problemen of dat beiden zich beter in een huurflat kunnen redden (alles gelijkvloers). mocht één van hen in het huurhuis blijven wonen dan is de vraag of dit financeel is op te brengen of dat ook verhuisd moet worden. hoe dan ook: de woningbouw komt controleren hoe het//hun huurhuis wordt achtergelaten (vaak terugbrengen in de oude staat, tenzij het echt een meerwaarde aan het huis is en de nieuwe huurders accoord gaan).
praktijk: dochter met twee kinderen kreeg huurhuisje toegewezen... ze wilde het dolgraag hebben zoals er bij stond. maar nee... de plavuizen vloer met vloerverwarming werd gesloopt, de keuken ging eruit de open haard ging er uit tot zelfs de kroonsteentjes van de lampen en de zonneschermen werden door de woningbouw weggehaald.. waarom... omdat het te veel luxe was voor een gewone moeder met twee kinderen, ook al heeft die normaal een inkomen uit werk. heeft een bak geld en moeite gekost om e.e.a. weer woonbaar te maken.