Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sariah - 17-08-2016 12:48:06
Huishouden & Energie

Tips gevraagd voor een echt stille koelkast (tafelmodel)

bent u misschien ook niet hoog sensitief voor geluiden? want volgens mij maakt het dan niet uit welke koelkast u er neer zet.


ik heb geen tafelmodel maar ik heb een gewone koelkast van hotpoint ariston. hij maakt wel eens geluid een brom, maar dan koelt hij en dan later verdwijnt het geluid en is hij super stil. elke koelkast zal wel eens een brom geven, maar natuurlijk niet constant.
misschien is het eventueel een idee dat u op een of andere manier een aantal modellen kan testen voor dat u ze aanschaft, want volgens mij merk je al snel of de een meer geluid maakt dan de andere.
zou het probleem dan uitleggen aan de specialist/ verkoper.
anders kan ik alleen adviseren om na te gaan hoe u met het geluid kan omgaan, zonder er kenttergek van te worden.


ik kan best tegen geluiden, maar als ik wil slapen is voor mij elk geluid te veel.omdat dat mijn probleem is die een ander niet deelt , probeer ik een manier te vinden om daarmee om te gaan. voor mensen die hoog sensitief zijn zijn er ook speciale therepeuten. mijn collega heeft daar zelf erg veel baat bij gehad.


die is namelijk hoog sensitief in het niveau dat ze een gesprek kan volgen van een collega aan de andere kant van het kantoor gebouw. en dan hebben we het over 40-50 m afstand.