Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

so
solbeamer - 19-08-2016 08:50:32
Geldzaken & Recht

Inbraak van huurwoningen

axa 3015 oplegslot skg*® wit stomp
2 stuks geven je een extra ster van de politie wist een site me te vertellen.
doe maar 4-5 stuks dan. kosten 20 euro per stuk.
zolang je een deur hebt zonder ramen, met verder aan de zijkant alleen steen (bij de galerij bijvoorbeeld) zal den dief 4-5 gaten moeten boren om ze alle 6 te kunnen bereiken (*niet naast elkaar installeren dus!, en sleutel er niet in laten zitten.. als je een klusser in de familie/kennissen hebt laat je die een doosje maken met 2e slot die je er nog eens via scharnier overheen kan laten schuiven. hoe gek wil je het hebben.. :p )

voor alle open te maken ramen heb je ook dat axa spul. is wel een ander type dan. zou ik combineren met andere merken.

voor ramen heb je anti-inkijk folie en eventueel beveiligingsfolie tegen intikken. (en de eerste is tegen de zon ook geweldig!! scheelt 10 graden!)
en vergeet de dieveklauwen niet!! dat  zijn dikke stalen steeltjes die het raam met het raamwerk/post verbindt aan de scharnierkant. voor het geval ze de scharnieren eruit schroeven!! (ga maar eens kijken aan de buitenkant van je deuren en ramen. kan men scharnieren eruit schroeven? en is men dan binnen?? dan motten er bouten bij!)

dan de sloten:
m&c color sloten en multi-t lock sloten zijn de nieuwste generatie anti-klop sloten. ***. de één is 2x zo duur als de ander. maar ze hebben dezelfde eigenschappen. alle andere soorten sloten zijn binnen 30 seconden te openen met een lockpick gun. (zelfs de andere anti-knopsleutel *** crap) check youtube maar op 'lockpick gun'. ze zijn nog legaal te koop ook. (lockpicking zelf is niet strafbaar. er zijn zelfs nationale kampioenschappen in)


en op elke deur en raam van die magneetjes doen met piepertjes. gaat de zaak open, dan gaat ie piepen. kost ook een tientje per 3 stuks.


kan geen kwaad.